Flexibele bijbaan in een jong team
Werken én studeren tegelijk
Uitstekende kans om je netwerk uit te breiden
Informele werksfeer met ruimte voor eigen inbreng

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten om ons team te versterken.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons beschikbaar. Solliciteren kan eenvoudig via deze website. Wil je liever gewoon emailen? Dat kan uiteraard ook via info@slimstuderen.nl.
 
Open sollicitaties kunnen ook worden gemaild aan info@slimstuderen.nl.
 

 

Auteur (m/v)

Ben je een ster in taal, presteer je bovengemiddeld bij je studie en lijkt het je leuk ons lesmateriaal en onze samenvattingen te controleren of te schrijven? Heb je een idee voor hoe we onze boekjes nog beter kunnen maken? Solliciteer dan nu voor de functie van auteur (kwaliteitsmedewerk(st)er) bij Slim Academy en geef een boost aan je CV! 

 

De functie
Als Auteur bij Slim Academy (bekend van o.a. SlimStuderen.nl en Capita Selecta) draag je direct bij aan de kwaliteit van onze samenvattingen en het lesmateriaal! Wij zoeken continu studenten die onze boekjes op het gebied van Nederlandse of Engelse taal, inhoud en structuur kunnen verbeteren. 

In deze functie ben je vrij je eigen taken en uren in te delen. Jouw Studiemanager is je eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Na het instructiegesprek kun je de taken vanuit huis uitvoeren. Na iedere periode evalueer je met je studiemanager en maak je afspraken voor de daarop volgende periode.  

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruime vergoeding (tot wel €15 p/u!) voor het updaten. En bij Slim Academy ontvang je tot slot zelf gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

 

Jouw profiel

 • Je haalt hoge cijfers / presteert boven gemiddeld bij je studie; 
 • Je bent een ster in taal en werkt secuur; 
 • Je hebt affiniteit met onze merken!

 

Solliciteren of meer informatie?
Stuur je CV, cijferlijst en korte motivatie naar Carien via info@slimstuderen.nl.
 

Reageer op deze vacature:Studiemanager Kwaliteit (m/v)


Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en inhoudelijke kennis kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team kwaliteitsmedewerk(st)ers? Solliciteer dan nú op de functie Studiemanager Kwaliteit bij SLIM (bekend van o.a. Slimstuderen.nl en Capita Selecta) en geef een boost aan je CV!

 

De functie
Als Studiemanager Kwaliteit bij SLIM ben je (samen met je mede-studiemanagers) verantwoordelijk voor de merken SlimStuderen.nl en Capita Selecta binnen jouw studie. Primair waarborg je het aanbod en de kwaliteit van deze merken. Jij zorgt dat de relevante tentamenstof uitgangspunt blijft voor de aangeboden vakken en coördineert het team van kwaliteitsmedewerk(st)ers dat werkt aan de samenvattingen en het lesmateriaal. Deze werkzaamheden kun je grotendeels vanuit huis uitvoeren.

Iedere twee weken is er daarnaast een overleg met het team van studiemanagers èn periodiek organiseer je een overleg met alle kwaliteitsmedewerk(st)ers.  

 

Jouw profiel

 • Je haalt goede cijfers / presteert boven gemiddeld bij je studie
 • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken
 • Je werkt secuur en hebt oog voor detail
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar om je taken succesvol uit te voeren
 • Je bent nog minimaal 1 jaar lang beschikbaar

 

Wat biedt SLIM?
We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

 

Solliciteren of meer informatie?
Stuur je motivatie mèt CV naar Carien via info@slimstuderen.nl.

 

 

Reageer op deze vacature:Repetitor Capita Selecta (m/v)

Word Repetitor en geef je CV een boost! Haal jij hoge cijfers en heb je sterke communicatieve skills? Lijkt het je leuk jongerejaars studenten te helpen bij het halen van hun tentamens èn op die manier je eigen kennis op peil te houden? Solliciteer dan nu voor het geven van (online) Capita-cursussen èn/of het updaten van ons lesmateriaal! 

 

De functie
Als Repetitor bij Capita Selecta ben je vrij om, in overleg met je studiemanager, je eigen taken en uren in te delen. Zo kun je er in rustige periodes voor kiezen om veel uren te maken en diverse cursussen te geven, online Capita-cursussen op te nemen en/of te werken aan het verbeteren van ons lesmateriaal. Heb je een drukke periode voor de boeg? Dan draai je wat minder uren! Zo blijft deze bijbaan goed te combineren met je studie. 

Repetitoren van Capita Selecta kenmerken zich door hun goede les- en uitlegvaardigheden. In diverse online trainingen leren we je de kneepjes van het vak. Samen investeren we zo in jouw ontwikkeling. Iedere periode evalueer je met je Studiemanager en maak je afspraken voor de daarop volgende periode.

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon (tot wel €25 per uur). Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

 

Jouw profiel

 • Je haalt hoge cijfers en/of hebt aantoonbare vakkennis voor de vakken waar jij les in wilt geven; 
 • Je bent communicatief sterk en presenteert makkelijk voor groepen; 
 • Je hebt affiniteit met tentamentrainingen en het merk Capita Selecta!

 

Solliciteren of meer informatie?
Stuur je CV, cijferlijst en korte motivatie naar Carien via info@capitaselecta.nl.

 

Reageer op deze vacature:Senior Studiemanager (m/v)

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team studiemanagers en student-docenten? Solliciteer dan nú op de functie Senior Studiemanager bij SLIM (bekend van o.a. Slimstuderen.nl en Capita Selecta) en geef een boost aan je CV!

 

De functie
Als Senior Studiemanager bij SLIM krijg je de mogelijkheid om je eigen business te runnen binnen onze organisatie. Jij bent hèt gezicht van de organisatie voor jouw studie en coördineert het team van studiemanagers en student-docenten. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken van de resultaten en de strategie van de organisatie, de coördinatie en planning van de cursussen van Capita Selecta, de werving, selectie en aansturing van studiemanagers en student-docenten en activiteiten m.b.t. marketing & sales en klantenservice. Deze werkzaamheden kun je grotendeels vanuit huis uitvoeren. Daarnaast overleg je iedere twee weken met het team van studiemanagers èn het hoofdkantoor over de gang van zaken.  

 

Jouw profiel

 • Je hebt een goed netwerk binnen en buiten je studie
 • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken
 • Je bent een organisatietalent en hebt een aantoonbare commerciële instelling
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar om je taken succesvol uit te voeren 
 • Je bent nog minimaal 1 jaar lang beschikbaar

 

Wat biedt SLIM?
We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie! 

 

Solliciteren of meer informatie?
Stuur je sollicitatiebrief mèt CV of eventuele vragen naar Carien via info@slimstuderen.nl

Reageer op deze vacature:Online Cursus Manager (m/v)

Een Capitaatje (tentamentraining) volgen vanuit huis, de UB of je eigen kamer op ieder moment van de dag, tegen een absurd lage prijs: wie wil dat nou niet? Geloof jij, net als wij, in dit nieuwe en unieke concept voor tentamentrainingen? Dan is de functie Online Cursus Manager bij SLIM (bekend van o.a. Slimstuderen.nl en Capita Selecta) iets voor jou!

 

De functie
Als Online Cursus Manager bij SLIM ben jij de persoon die volgend collegejaar de online tentamentraining samen met ons introduceert in de studiemarkt. Als ondernemend persoon geven we jou uiteraard voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om deze cursussen succesvol te maken! Jij bent primair verantwoordelijk voor de werving, selectie, training en coördinatie van een team student-docenten die de cursussen gaan inrichten en opnemen. Door een goede controle op hun werk waarborg je de kwaliteit. In overleg met het marketingteam uit Rotterdam (HQ) organiseer je daarnaast diverse marketingactiviteiten ter promotie van deze cursussen.   

Iedere twee weken is er een overleg met het team van studiemanagers en periodiek organiseer je een vergadering met je eigen team student-docenten.  

 

Jouw profiel

 • Je beschikt over een groot netwerk
 • Je bent ondernemend, commercieel en kan goed zelfstandig werken
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar om je taken succesvol uit te voeren
 • Je bent nog minimaal 1 jaar lang beschikbaar

 

Wat biedt SLIM?
We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie! 

 

Solliciteren of meer informatie?
Stuur je sollicitatiebrief mèt CV naar Carien via info@slimstuderen.nl.
 

Reageer op deze vacature: •  

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.