Flexibele bijbaan in een jong team
Werken én studeren tegelijk
Uitstekende kans om je netwerk uit te breiden
Informele werksfeer met ruimte voor eigen inbreng

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten om ons team te versterken.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons beschikbaar. Solliciteren kan eenvoudig via deze website. Wil je liever gewoon emailen? Dat kan uiteraard ook via info@slimstuderen.nl.
 
Open sollicitaties kunnen ook worden gemaild aan info@slimstuderen.nl.
 

 

Studiemanager kwaliteit UvA Psychologie

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team enthousiaste auteurs? Dan heeft SlimStuderen Amsterdam de ideale studiegerelateerde baan voor jou!

Als studiemanager kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het laten schrijven van de samenvattingen van SlimStuderen.nl. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig werven, selecteren en aansturen van auteurs en controleurs en het organiseren van promoties en ludieke acties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenvattingen en voor het proces als geheel. Je zorgt ervoor dat de auteurs hun taken goed uitvoeren, op tijd in leveren en er geen fouten in de samenvattingen staan. Voor de auteurs ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en praktische zaken.
 
Om de kwaliteit van het proces als geheel te bewaken, zorg je onder andere voor een goede documentatie van gegevens. Maandelijks vergader je met je senior leidinggevende en je mede studiemanagers kwaliteit om te overleggen hoe de zaken ervoor staan. 
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken twee psychologie studenten aan de UvA die stevig in hun schoenen staan en van aanpakken weten. Je hebt voldoende tijd (8 uur per week) om je taken succesvol uit te voeren. Je bent een organisatietalent en beschikt over kennis van de studentenwereld en een goed netwerk.

Wat bieden wij?
De functie van studiemanager kwaliteit is een functie waarin je ontzettend veel kunt leren en is daarom een duidelijk pluspunt op je CV. Wij bieden een gezellige en dynamische werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de organisatie om op terug te vallen. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen en is de functie dus goed te combineren met je studie.
 
Neem contact met ons op!
Wil je na het lezen van deze vacature solliciteren, of wil je meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of over SlimStuderen, mail dan naar Samantha Overloop; S.overloop@slimstuderen.nl. 

Reageer op deze vacature:Auteur (m/v)

Functie omschrijving:

Als auteur verzorg je de samenvattingen. Dus ben jij in staat om goede, begrijpelijke  samenvattingen te schrijven en heb jij een vlotte pen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wanneer we voor jouw studie samenvattingen aanbieden, dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Bieden we voor jouw studie nog geen verslagen aan, maar vind jij dat dit wel eens tijd wordt? Solliciteer dan ook zeker! Wellicht kan jij de eerste auteur van SlimStuderen.nl worden voor jouw studie.

Vergoeding:

Als auteur ontvang je een vergoeding per geschreven pagina. De specifieke hoogte hiervan is afhankelijk van de kwaliteit en van het soort samenvatting (college of literatuur).

Uiteraard schrijf je voornamelijk samenvattingen voor vakken die je zelf ook volgt, waardoor je eigenlijk betaald aan het studeren bent!

 

 

Reageer op deze vacature:Studiemanager (m/v)

Functie omschrijving:

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team enthousiaste auteurs? Dan heeft SlimStuderen.nl de ideale studiegerelateerde baan voor jou!

Als studiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het laten schrijven van de samenvattingen. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig werven, selecteren en aansturen van auteurs en het organiseren van promoties en ludieke acties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenvattingen en voor het proces als geheel. Je zorgt ervoor dat de auteurs hun taken goed uitvoeren, op tijd in leveren en er geen fouten in de samenvatting staan.  Voor de auteurs ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en praktische zaken.
 
Om de kwaliteit van het proces als geheel te bewaken, zorg je onder andere voor een goede documentatie van gegevens. Wekelijks vergader je met je leidinggevende om te overleggen hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast vergader je ook periodiek met de andere studiemanagers in het managementteam van jouw stad.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een student die stevig in zijn/haar schoenen staat en van aanpakken weet. Je hebt voldoende tijd (8 uur per week) om je taken succesvol uit te voeren. Je bent een organisatietalent en beschikt over kennis van de studentenwereld en een goed netwerk.

Wat bieden wij?
De functie van studiemanager is een functie waarin je ontzettend veel kunt leren en is daarom een duidelijk pluspunt op je CV. Wij bieden een gezellige en dynamische werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de organisatie om op terug te vallen. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden.  Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen en is de functie dus goed te combineren met je studie.
 

Reageer op deze vacature:  •  

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.