Partners

Samenwerkingen

SlimStuderen.nl is een organisatie voor en door studenten. Naast de producten en de ideale bijbanen die wij bieden, staat SlimStuderen.nl open om samen te werken met studie- en studentenverenigingen en organisaties.

Organiseer je een evenement en/of ben je op zoek naar een sponsor? Stuur ons een duidelijk voorstel met alle mogelijkheden, dan bekijken wij of dit aansluit bij onze wensen.

Een interessante mogelijkheid is een ruilovereenkomst, waarbij SlimStuderen.nl de mogelijkheid krijgt tot exposure en jouw vereniging of evenement via SlimStuderen onder de aandacht wordt gebracht bij onze klanten.

Stuur ons een mailtje met je ideeën of aanvragen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. info@slimstuderen.nl

Handige links voor jou

Capita Selecta – helpt jou in korte tijd met het halen van je tentamens. Heb jij deze periode net wat minder tijd, of loop je telkens tegen hetzelfde struikelvak aan? Capita Selecta heeft al sinds 1994 ervaring met het geven van tentamentrainingen en weet precies hoe jij je tentamens kunt halen.

ScriptieMaster.nl - begeleidt jou bij het schrijven van je scriptie. Of je nu moeite hebt om te starten, bent vastgelopen tijdens het schrijven of lastig vindt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die aansluit op jouw wensen. Op die manier zorgen wij ervoor dat je sneller en leuker kunt afstuderen.

Waarom SlimStuderen.nl?

  • Eenvoudig online bestellen
  • Zeer hoge kwaliteit verslagen
  • Ruim voor de tentamens beschikbaar
  • Voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Extra hulp nodig?

Kun jij voor een bepaald vak net wat meer begeleiding gebruiken? Capita Selecta biedt hoogwaardige tentamentrainingen aan voor bijna elk vak in jouw Bachelor. Ideaal als je een struikelvak hebt of je deze periode net wat minder tijd hebt om te studeren.

Hulp bij je scriptie nodig?

Slimstuderen.nl beveelt ScriptieMaster aan! Ben je net begonnen met je scriptie of kom je maar niet vooruit? Met een team van meer dan 130 professionele en persoonlijke scriptiebegeleiders is ScriptieMaster gespecialiseerd in het versnellen van je scriptietraject, zodat jij snel en efficiënt kunt afstuderen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk via onderstaande knop de website van ScriptieMaster of vraag via deze link direct een gratis adviesgesprek aan.

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.