Eenvoudig online bestellen
Zeer hoge kwaliteit verslagen
Ruim voor de tentamens beschikbaar
Voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Nieuw: De Slim Rechten poster, één handig overzicht per rechtsgebied!

Haal al jouw studiepunten nu nog makkelijker binnen met onze rechten posters!

Het idee is ontstaan tijdens het studeren voor tentamens: posters voor verschillende rechtsgebieden. Ieder rechtsgebied bestaat immers uit verschillende onderwerpen, waar verschillende overzichten bij horen en vereisten voor gelden, om alle verschillende jurisprudentie nog niet te noemen. Het is lastig om het overzicht te houden. Daar kan een poster je bij helpen! Op een poster staan de belangrijkste onderwerpen van het rechtsgebied uitgewerkt met behulp van handige tijdlijnen, stappenplannen, stroomschema’s en tabellen. Met behulp van een poster kan je gestructureerd studeren, waardoor het de figuurlijke kapstok vormt waar je de specifieke stof van jouw vak aan kan hangen.

Daarbij zijn al honderden studenten je voorgegaan in het studeren met de posterreeks! Schaf dan ook één losse poster aan voor €7,95 kosten of de gehele 12-delige posterreeks in één keer met bijna 40% korting voor €59,95!

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.