Zoek verslagen

Eenvoudig online bestellen
Zeer hoge kwaliteit verslagen
Ruim voor de tentamens beschikbaar
Voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

SlimStuderen.nl: kwaliteitssamenvattingen voor jouw studie

Samenvattingen van alle literatuur en colleges

Dit jaar is SlimStuderen.nl officieel onderdeel geworden van Slim Academy! 

Als rechtenstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen ben je voor de beste samenvattingen, uittreksels, verslagen en college-aantekeningen bij Slim Academy aan het juiste adres! Op basis van jouw Bachelorjaar brengen we de collegeverslagen en samenvattingen van de verplichte stof apart of gebundeld uit. Je bent bij Slim Academy dus zeker dat je altijd alle verplichte stof tot je krijgt!

Naast de beste samenvattingen, uittreksels, verslagen en college-aantekeningen kun je via www.slimacademy.nl ook tentamentrainingen, studiebegeleiding en scriptiebegeleiding afnemen! Wil jij het gemak van Slim Academy ervaren? Selecteer dan je bachelorjaar en periode in bovenstaande menu en je wordt meteen doorgestuurd naar www.slimacademy.nl

Succes met studeren!

Beschikbaarheid verslagen

Wij bieden verslagen aan voor (bijna) alle vakken van jouw studie. Wil je weten wanneer je deze kunt bestellen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid. Wil je de verslagen liever in een winkel kopen? Op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 18.00 en zaterdag tussen 09.00 - 17.00 kun je bij de CopyCenter Groningen terecht!

BEKIJK Beschikbaarheid
NIEUWE SAMENVATTINGEN voor rechten
21-05-2021
Bachelor 1
Semester II b
21-05-2021
Bachelor 1
Semester II b
21-05-2021
Bachelor 2
Semester II b
21-05-2021
Bachelor 3
Semester II b

Tip: Volg voor deze vakken een tentamentraining van Capita Selecta 

Gratis supplementen

Voor sommige vakken wordt nog literatuur bekend gemaakt vlak voor het tentamen. Of het laatste college wordt slechts enkele dagen voor het tentamen gegeven. In dat geval is het niet mogelijk om deze stof nog op tijd in de samenvatting op te nemen.

Wij zetten deze stof gratis voor je online. Zo kan je toch nog op tijd voor je tentamen alle studiestof leren. Bekijk op de supplementenpagina voor welke vakken supplementen beschikbaar zijn. Zo kan je altijd alle tentamenstof leren.

Bekijk supplementen

 

Zoek verslagen

Nieuw: Voordelige abonnementen!

Haal al jouw studiepunten nu nog makkelijker binnen met onze handige abonnementen!

Voor de ideale voorbereiding op jouw tentamens sluit je een handig abonnement af bij Slim Academy. Je ontvangt alle producten uit jouw abonnement gratis en automatisch thuis en bespaart afhankelijk van jouw studie tot wel 60% t.o.v. het aanschaffen van de losse producten.

Een overzicht van onze producten en abonnementen vind je op onze productenpagina. Dus selecteer bovenaan deze pagina jouw specifieke jaarlaag en periode en bekijk direct alle beschikbare abonnementen voor jouw studie of check ons aanbod via www.slimacademy.nl!

Wat ontvang je?

Digitaal en hard copy samenvattingen

Automatisch al je producten beschikbaar

Tentamentrainingen op locatie

Tot 60% voordeliger

 


Voordelen:Optimale voorbereiding voor je tentamens?

Slimstuderen.nl beveelt Capita Selecta aan! 
Ben je op zoek naar een optimale voorbereiding voor jouw tentamens? Capita Selecta heeft sinds 1994 al meer dan 64.000 studenten succesvol geholpen met het voorbereiden van hun tentamens!

Capita Selecta doet dit door het aanbieden van kwalitatieve tentamentrainingen. De Capita-cursussen worden gegeven door ervaren ouderejaars studenten en worden gemiddeld beoordeeld met een 8,6.
 
Dus ben je op zoek naar een tentamentraining van de beste student-docenten, met relevant lesmateriaal en persoonlijke aandacht? Bekijk hier dan het cursusaanbod voor jouw studie!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.