Tentamentrainingen Capita Selecta

Heb jij voor een bepaald vak net wat meer begeleiding nodig omdat de stof ontzettend moeilijk is of je wat krap zit in je tijd? Volg dan een tentamentraining bij Capita Selecta en word optimaal voorbereid op je lastigste tentamens.

Tijdens een Capita cursus wordt in 9 of 12 uur alle tentamenstof behandeld. Dit betekent dat je niet alleen de hoorcolleges uitgelegd krijgt, maar ook de werkcolleges, de literatuur en eventueel andere verplichte stof.

De kracht van Capita Selecta zit hem in het feit dat je al tijdens de lessen interactief oefent met alle moeilijke stof. Zo onthoud je gelijk alle tentamenstof en ben je klaar voor het tentamen! Ook kun je de behandelde onderwerpen thuis nog eens rustig doorkijken door ons uitgebreide lespakket door te bladeren.

Wij zijn een typische “door studenten, voor studenten” organisatie, wat betekent dat de beste student-docenten voor de klas staan om hun medestudenten te helpen. Ook wordt het gehele cursusaanbod bepaald door een medestudent, zij weten precies wat de lastige onderwerpen zijn die vaak in het tentamen voorkomen!

Heb je vragen over een Capita cursus en/of ben je benieuwd of een Capita cursus jou kan helpen? Kom dan in contact met onze klantenservice via klantenservice@capitaselecta.nl of bel 010 – 214 23 94 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 geopend), of bekijk het cursusaanbod op onze website.

 

      BEKIJK HET CURSUSAANBOD

Waarom Capita Selecta?

  • Hoog slagingspercentage & Beoordeeld met een 8.6
  • In korte tijd efficiënt klaargestoomd voor je tentamen
  • Kleine groepen & persoonlijke aandacht
  • De beste docenten voor het beste resultaat

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.