Zoek verslagen

Eenvoudig online bestellen
Zeer hoge kwaliteit verslagen
Ruim voor de tentamens beschikbaar
Voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

SlimStuderen.nl: kwaliteitssamenvattingen voor jouw studie

literatuursamenvattingen

Samenvattingen maken jouw leven als student een stuk makkelijker. Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres voor goede samenvattingen voor Rechten aan Tilburg University.

Wil jij ook het gemak van een samenvatting van SlimStuderen.nl ervaren? Bekijk dan het voorbeeldverslag. Of bekijk gelijk welke samenvattingen je voor de huidige periode kunt bestellen.

Succes met studeren!

Beschikbaarheid verslagen

Wij bieden verslagen aan voor (bijna) alle vakken van jouw studie. Wil je weten wanneer je deze kunt bestellen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Tip: schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer een nieuw verslag beschikbaar is!

BEKIJK Beschikbaarheid
NIEUWE SAMENVATTINGEN voor Rechten
Op dit moment zijn er nog geen samenvattingen beschikbaar, schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden we jou als eerste op de hoogte wanneer de samenvattingen online komen!

Gratis supplementen

Voor sommige vakken wordt nog literatuur bekend gemaakt vlak voor het tentamen. Of het laatste college wordt slechts enkele dagen voor het tentamen gegeven. In dat geval is het niet mogelijk om deze stof nog op tijd in de samenvatting op te nemen.

Wij zetten deze stof gratis voor je online. Zo kan je toch nog op tijd voor je tentamen alle studiestof leren. Bekijk op de supplementenpagina voor welke vakken supplementen beschikbaar zijn. Zo kan je altijd alle tentamenstof leren.

Tip: schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer een nieuw supplement beschikbaar is!

Bekijk supplementen

Zoek verslagen

Optimale voorbereiding voor je tentamens?

Slimstuderen.nl beveelt Capita Selecta aan! 
Ben je op zoek naar een optimale voorbereiding voor jouw tentamens? Capita Selecta heeft sinds 1994 al meer dan 64.000 studenten succesvol geholpen met het voorbereiden van hun tentamens!

Capita Selecta doet dit door het aanbieden van kwalitatieve tentamentrainingen. De Capita-cursussen worden gegeven door ervaren ouderejaars studenten en worden gemiddeld beoordeeld met een 8,6.
 
Dus ben je op zoek naar een tentamentraining van de beste student-docenten, met relevant lesmateriaal en persoonlijke aandacht? Bekijk hier dan het cursusaanbod voor jouw studie!

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.