Zoek verslagen

Eenvoudig online bestellen
Zeer hoge kwaliteit verslagen
Ruim voor de tentamens beschikbaar
Voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

SlimStuderen.nl: kwaliteitssamenvattingen voor jouw studie

Samenvattingen van literatuur en colleges

Samenvattingen, uittreksels, verslagen, college-aantekeningen. Allemaal zaken die jouw leven als student een stuk makkelijker maken. Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres voor goede samenvattingen en college-uittreksels voor rechten aan de  Universiteit Leiden .

Wil jij het gemak van een samenvatting van SlimStuderen.nl ervaren? Bekijk dan het voorbeeldverslag voor rechten aan de Universiteit Leiden of bekijk gelijk welke samenvattingen je voor het huidige blok kunt bestellen.

Succes met studeren!

Beschikbaarheid verslagen

Wij bieden verslagen aan voor (bijna) alle vakken van jouw studie. Wil je weten wanneer je deze kunt bestellen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Tip: schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer een nieuw verslag beschikbaar is!

BEKIJK Beschikbaarheid
NIEUWE SAMENVATTINGEN voor rechten
03-01-2019
Bachelor 1
Blok 1
20-12-2018
Bachelor 1
Blok 2
17-12-2018
Bachelor 1
Blok 2

Tip: Volg voor deze vakken een tentamentraining van Capita Selecta

Gratis supplementen

Voor sommige vakken wordt nog literatuur bekend gemaakt vlak voor het tentamen. Of het laatste college wordt slechts enkele dagen voor het tentamen gegeven. In dat geval is het niet mogelijk om deze stof nog op tijd in de samenvatting op te nemen.

Wij zetten deze stof gratis voor je online. Zo kan je toch nog op tijd voor je tentamen alle studiestof leren. Bekijk op de supplementenpagina voor welke vakken supplementen beschikbaar zijn. Zo kan je altijd alle tentamenstof leren.

Tip: schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer een nieuw supplement beschikbaar is!

Bekijk supplementen

Zoek verslagen

Nieuw: Voordelige abonnementen!

Haal al jouw studiepunten nu nog makkelijker binnen met onze handige abonnementen!

Voor de ideale voorbereiding op jouw tentamens sluit je een handig abonnement af bij Slim Academy. Je ontvangt alle producten uit jouw abonnement gratis en automatisch thuis en bespaart afhankelijk van jouw studie tot wel 60% t.o.v. het aanschaffen van de losse producten.

Een overzicht van onze producten en abonnementen vind je op onze productenpagina. Dus selecteer bovenaan deze pagina jouw specifieke jaarlaag en periode en bekijk direct alle beschikbare abonnementen voor jouw studie!

Wat ontvang je?

Digitaal en hard copy samenvattingen

Automatisch al je producten beschikbaar

Tentamentrainingen op locatie

Tot 60% voordeliger

Online cursussen

Online cursus?

Waar je maar wilt een online cursus volgen?

Met een online cursus kan je altijd en overal oefenen voor je tentamens! De stof wordt hier nog een keer uitgelegd met behulp van voorbeelden, samenvattingen, oefenvragen en video’s met uitleg door een repetitor. Zo krijg je de stof nog een keer op een andere manier uitgelegd en kan je controleren of je het allemaal hebt begrepen, waar en wanneer je ook bent. Zo ga je een stuk relaxter je tentamen in! De online cursussen zijn los te bestellen of in een handig abonnement! Selecteer jouw specifieke jaarlaag en periode hiernaast en bekijk het aanbod. 

Zoek verslagen

Optimale voorbereiding voor je tentamens?

Slimstuderen.nl beveelt Capita Selecta aan! 
Ben je op zoek naar een optimale voorbereiding voor jouw tentamens? Capita Selecta heeft sinds 1994 al meer dan 64.000 studenten succesvol geholpen met het voorbereiden van hun tentamens!

Capita Selecta doet dit door het aanbieden van kwalitatieve tentamentrainingen. De Capita-cursussen worden gegeven door ervaren ouderejaars studenten en worden gemiddeld beoordeeld met een 8,6.
 
Dus ben je op zoek naar een tentamentraining van de beste student-docenten, met relevant lesmateriaal en persoonlijke aandacht? Bekijk hier dan het cursusaanbod voor jouw studie!

 

 

 

Altijd een overzicht van de 12 rechtsgebieden?

De Rechtenposters bevatten handige tijdlijnen, stappenplannen, stroomschema’s en tabellen!

Tijdens het studeren is het lastig om overzicht van de studiestof te houden. Daar kan de posterreeks rechten, bestaande uit 12 posters van 12 verschillende rechtsgebieden, je bij helpen! Op een poster staan de belangrijkste onderwerpen van het rechtsgebied uitgewerkt met behulp van handige tijdlijnen, stappenplannen, stroomschema’s en tabellen. Zo geeft een poster een overzicht van jouw vak in één oogopslag! 

Je vindt de rechtenposters in 1 handig overzicht hier:

De 12 posters:
 

#1 Arbeidsrecht
#2 Bestuursrecht
#3 Burgerlijk procesrecht
#4 Europees recht
#5 Goederenrecht
#6 Internationaal publiekrecht
#7 Materieel strafrecht
#8 Ondernemingsrecht
#9 Romeins recht
#10 Staatsrecht
#11 Strafprocesrecht
#12 Verbintenissenrecht

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.