Zoek verslagen

Eenvoudig online bestellen
Zeer hoge kwaliteit verslagen
Ruim voor de tentamens beschikbaar
Voor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

SlimStuderen.nl: kwaliteitssamenvattingen voor jouw studie

collegesamenvattingen

Samenvattingen, uittreksels, verslagen, college-aantekeningen. Allemaal zaken die jouw leven als student een stuk makkelijker maken. Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres voor goede college-uittreksels voor geneeskunde aan de  Universiteit van Amsterdam.

Wil jij het gemak van een samenvatting van SlimStuderen.nl ervaren? Bekijk dan het voorbeeldverslag voor geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam of bekijk gelijk welke samenvattingen je voor het huidige blok kunt bestellen.

Succes met studeren!

Beschikbaarheid verslagen

Wij bieden verslagen aan voor (bijna) alle vakken van jouw studie. Wil je weten wanneer je deze kunt bestellen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Tip: schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer een nieuw verslag beschikbaar is!

BEKIJK Beschikbaarheid
NIEUWE SAMENVATTINGEN voor geneeskunde
16-12-2017
Bachelor 2
Blok 2
16-12-2017
Bachelor 2
Blok 2
04-12-2017
Bachelor 3
Blok 2
27-11-2017
Bachelor 3
Blok 2
27-11-2017
Bachelor 3
Blok 2

Tip: Volg voor deze vakken een tentamentraining van Capita Selecta

Gratis supplementen

Voor sommige vakken wordt nog literatuur bekend gemaakt vlak voor het tentamen. Of het laatste college wordt slechts enkele dagen voor het tentamen gegeven. In dat geval is het niet mogelijk om deze stof nog op tijd in de samenvatting op te nemen.

Wij zetten deze stof gratis voor je online. Zo kan je toch nog op tijd voor je tentamen alle studiestof leren. Bekijk op de supplementenpagina voor welke vakken supplementen beschikbaar zijn. Zo kan je altijd alle tentamenstof leren.

Tip: schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer een nieuw supplement beschikbaar is!

Bekijk supplementen

Zoek verslagen

Hulp bij je scriptie?

Slimstuderen.nl beveelt ScriptieMaster aan! Ben je net begonnen met je scriptie en kom je maar niet vooruit? Loop je vast met je onderzoek? Of wil je gewoon zo snel mogelijk je scriptie afronden? In elk stadium van je scriptie kan ScriptieMaster je helpen. Met een team van meer dan 130 professionele en persoonlijke scriptiebegeleiders is ScriptieMaster gespecialiseerd in het versnellen van je scriptietraject. Zo word jij altijd aan een expert binnen jouw vakgebied gekoppeld en zorg je er samen met jouw persoonlijke begeleider voor dat jij snel en efficiënt kunt afstuderen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk via onderstaande knop de website van ScriptieMaster of vraag via deze link direct een gratis adviesgesprek aan.

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.